Styrets årsberetning for 2012 - A-H gammelteknisk forening

Go to content

Main menu:

Styrets årsberetning for 2012

Referater

Årsberetning for 2012

Det har foregått litt av hvert også i året som har gått. Vi har hatt mekkekvelder på Helgerud de fleste tirsdagene, og vi har også hatt noen medlemsmøter. Det første, 10. januar foregikk på Søndre Høland Menighetshus, siden har vi hatt medlemsmøtene på klubblokalet på Helgerud på tirsdager.
For framtiden tenker vi oss å bli flinkere til å ha rene medlemsmøter. Vi har fått mulighet til å bruke vestibylen på Søndre Høland Samfunnshus på onsdager, og tenker oss å ha møter der 2. onsdag i måneden.
Dette er et forslag fra det sittende styret, men det blir opp til det nye styret å organisere dette.
Her er en kort oppsummering av en del av klubbens aktiviteter i 2012:

Mars:
Den 14.: Årsmøtet ble avholdt på Søndre Høland Menighetshus.
Den 21.: Vi hentet en 1955-modell Borgward  i deler på Skiptvedt i Østfold. De fleste delene er i god stand og motoren er overhalt. Det er denne motoren vi nå har satt inn i vår egen Borgward, som er en 1954-modell. Motorene er helt like, ellers er det små forskjeller på bilene.

April:
Foreningens Opel ble hentet av ny eier og kjørt til Haugesund, lørdag den 14.
Kjøperen er en ekte entusiast, og vi er overbevist om at bilen får et godt hjem der.
Vi deltok på "Vårdagene 2012". Dette er et arrangement for og av landbruksmaskinforhandlere over hele landet. Vi var med hos Eik Landbrukssenter på Bjørkelangen med to stasjonærmotorer.

Juni:
Vi deltok på "Opplev Søndre Høland" på Bygdetunet helgen 2-6 juni.
En del av medlemmene besøkte Vognmannen på Magnor. (29. juni til 1. juli) Det var mye å se på, men foreningen hadde ingen biler med selv denne gangen. Knut Arild Guneriussen deltok med sin Volvo "Snabbe".
Foreningens Borgward har hatt motorhavari.  Overhalt motor er nå på plass i bilen og den er startet opp og går fint. Litt montering gjenstår før den er klar til Skuleruddagene og andre arrangementer.

Juli:
Den 24. kjørte Jan Erik til Svelvik og hentet 4 store partytelt som skal komme godt med på klubbens arrangermenter. Vi er i ferd med å lage kasser til disse og vil leie dem ut ved behov når vi ikke trenger dem selv.

August:
Bryggedans den 4.
Svært vellykket og innbringende for foreningen.

November:
Vi hentet et stort Lister –aggregat, som vi har overtatt fra Trøgstad gammelteknisk.  Det ble montert på en henger vi har anskaffet fra et konkursbo, nettopp for dette formålet.

Desember:
Etter en del jobbing med kalenderprosjektet tok Eiksenteret Bjørkelangen hele kostnaden og sørget for at vi fikk vår egen kalender i jubileumsåret!
Året ble avsluttet med et trivelig og vellykket julebord på Hjellebøl grendehus.

Det avtroppende styret takker for innsats og tillit i året som har gått, og håper at foreningens jubileumsår blir fylt av aktiviteter og annet innhold til glede for medlemmene.

Hemnes, 5. mars 2013

 
 
Back to content | Back to main menu